Let’s talk about sex baby!

Wippen, neuken, ketsen, batsen, naaien, beuken, ramptetampen, knallen, bedvogelen en figuurzagen.

Die van het andere geslacht

Helaas lieve lezer, daar wil ik het niet over hebben. De ‘sex’ waar ik op doel is het andere geslacht. En met het andere geslacht bedoel ik uiteraard De Man. Een week op vakantie met De Man en er gaat een complete nieuwe wereld voor je open. Een wereld waar ik, als elegante vrouw, niet bekend mee ben.

Wie het ruikt heeft zijn kontje gebr…

We beginnen bij een autoreis van tien uur. Ik dacht altijd dat het harder zetten van de muziek gebeurde omdat het een leuk nummer was. Het raampje openzetten om het zo lekker weer is. Met je billen een beetje schudden omdat je de nieuwste dance move uitprobeert. De mannelijke lezers voelen hem wellicht al aankomen. Ik wist niet dat dat allemaal gebeurde omdat (en dit zijn niet mijn woorden, maar die van De Man) er een knallende ruft gelaten moest worden. Na een week vakantie is poepen, seksen, boeren, ruften en vooral natte winden hét onderwerp van gesprek. Het liefst zo vies en vulgair mogelijk. Want dat is pas écht leuk. Het boeren is een internationaal communicatiemiddel en wordt beantwoord met hard geschater. Het ‘Goedemorgen schatje’ is getransformeerd in een oergeluid, geproduceerd vanuit zijn achterste waarvan direct duidelijk dat vriendlief de avond ervoor teveel Franse kaas gegeten heeft.

Zieltjes winnen

Maar het ergste van allemaal, en dit had ik nooit verwacht, De Man wil je bekeren. Hij wil je in zijn wereld betrekken. Kennelijk hoeft een vrouw niet charmant te zijn, want een scheet an sich zou al fantastisch zijn. Het idee om je vriendin liters cola te laten drinken en haar te laten boeren zou toch het mooiste cadeau van de vakantie zijn? Wat als wij vrouwen echt bekeerd zouden worden? Wat als ik straks een fles pils openmaak, een luidkeelse boer laat en vervolgens mijn rechterbil optrek en een oorverdovend geluid eruit laat komen? Oh, en vergeet vooral het wapperen en de opmerkingen ‘Poee, dat was wel een goede!’ niet. Wat als wij vrouwen onze man eens goed wakker maken met een zogenaamde ‘knallende ruft’ en dan hopen, dat het voor het verhaal, een natte wind is? Dat zou toch geniaal zijn?

Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om me niet om te laten praten door deze onzin en ik wil niet leven in deze wereld van De Man. Dus ik poep nog steeds bloemetjes.