Tekstbureau Rotterdam

Met mijn tekstbureau Babble Communication schrijf, redigeer en corrigeer ik teksten. Ik ben een allround tekstschrijver voor online en gedrukte media. Ik woon en werk in Rotterdam, maar mijn klanten zitten verspreid door heel Nederland.

Vaak weet je in je hoofd precies wat je wilt vertellen, maar zodra je het op papier zet, bekt het ineens niet meer zo lekker. Dan gooi je het toch gewoon over mijn schutting? Ik bedenk die ene perfecte slogan en voorzie jouw doelgroep van content. Het verzinnen, knutselen en schrijven van de juiste woorden is mijn vak én mijn passie.

Tekstschrijver voor unieke content

Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen kan tekstschrijven. Ik ben gespecialiseerd in de kunst van het kletsen. Met mijn tekstbureau Babble Communication schrijf ik unieke en duidelijke teksten voor elke doelgroep. Ik ben een tekstschrijver die je helpt met de positie in Google (SEO), een uitdagende flyer bedenkt of jouw eigen tekst met de rode pen corrigeert. En tja, soms schrijf ik niks. Dan schrap ik.

Ik doe eigenlijk alles om jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Lees meer over de diensten van Babble Communication.

Van flyers tot nieuwsbrieven en van persberichten tot artikelen: just call me. Voor zowel bedrijven als particulieren ben ik – en daarmee Babble Communication – een betrouwbare tekstschrijver in Rotterdam voor een eerlijke prijs.

Vertaler of vormgever erbij? Doe ik niet moeilijk over. Ik breng je graag in contact met mijn netwerk.

Wil je meer weten, een kop koffie drinken of direct babblen? Bel me, stuur een e-mail of typ een WhatsAppje.